Olyan weboldalt keresek, ahol különböző képekre lehet bármilyen szöveget ráírni úgy, mintha az a kép része lenne. Tudnátok ebben segíteni?
Régebben (kb. 15 éve) használtam egy weblapot, ahol néhány különböző képre lehetett a saját feliratodat rátenni. Volt olyan, ahol egy falra graffitizve, volt, hogy egy híd oldalára írva, meg hasonlóak.
Már nem emlékszem mi volt a neve, azt sem tudom, hogy létezik-e még, és akárhogy keresem a google-ben, csupa olyan weboldalt dob ki, ahol szöveget lehet képekre illeszteni, mint a memeknél, de én olyan oldalt keresek, ahol olyan szöveget lehet tenni képekre, ami olyannak tűnik, mintha valóban ott lenne.
Ezt a számítógépeden vagy telefonodon, tableteden is meg tudod tenni.
PC-n a paint programmal, megnyitod benne a képet, és felül az "A" betűre kattintva tudsz szöveget írni.
Kiválasztod a betűtípust, a szöveg nagyságát, félkövér, dőlt, stb.
Ugyanezt online
itt [link]
vagy letöltesz telefonra valami photo editor
appot, képszerkesztő alkalmazást magyarul. Mind tudja ezt az alapfunkciót.
Csak a fenti linken belerakja a weboldal saját logoját, azt vagy levágod a képről vagy keresel másik weboldalt ha online akarod mindenképp
keress rá a "text on image online" szóra vayg magyarul "online képszerkesztő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!