Dannei97 kérdése:
EBay rendelésnél mit takar ez a szöveg You paid but the seller still needs to ship your item?
Figyelt kérdés
Az érdekel hogy ez a gyakorlatban mit jelent ? Értem a szöveget de nem tudom hogy most akkor már feladta? Kaptam várható szállítási dátumot de tracking Numbert nem írnak.2019. ápr. 12. 16:41
1/3 anonim válasza:
Feldolgozás alatt van még a termék, nem jelezte az eladó, hogy feladta a csomagot.
2/3 anonim válasza:
Feladásról majd külön fogsz kapni egy e-mail-t illetve ha mobilos alkalmazásként használod, jelezni fog, ha feladták.
Arról van szó, amit első írt.
3/3 anonim válasza:
Kifizetted, de az eladó még nem küldte el a csomagot. Maximum 3-5 napon belül fel fogja adni valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!