Vegas.hu. Uj belépő vagyok ott. Van valami trükk amivel ugymond átlehet verni az oldalt, hogy több szerencsém legyen?
Figyelt kérdés
gondolok itt a játék váltások,napok kihagyása a játékban, előzmények,sütik törlése,stb. Valami taktika amivel jobban ki lehet őket fosztani? :-)2019. ápr. 10. 14:01
1/2 anonim válasza:
Azt hiszed nem gondoltak az ilyenekre mind te?
2/2 A kérdező kommentje:
de mivel ezt nem lehet kiszámitani mivel elvileg egy előre beállitott géppel játszol,gondoltam valahogy ki lehet játszani némileg. Ma regisztráltam és egy havi fizetést nyertem már vele. Most ezt azért irom le mert szerintem ez csak csalogató,direkt hagytak nyerni.
2019. ápr. 10. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!