Androidra van diktafon stopper adó vevő és videó ad vevő alkalmazás?
Diktafon, avagy hangrögzítő és stopper van a telefonban alapból. A diktafon nem feltétlen, mert pl. az én Samsung telefonomra sem volt telepítve alapértelmezetten a Samsung saját hangrögzítője, de Óra minden telefonra van telepítve, amiben pedig ott figyel a stopper, de még időzítő is van.
Adó-vevőből meg mire gondolsz? A telefonon lebonyolított hívások konkrétan lefedik a fogalmat, csak azért, de akár a Messenger-ben elérhető hívás/videóhívás is megfelelhet az adó-vevő/videó adó-vevő alkalmazásnak. Esetleg olyan app kell, ami valamilyen frekvencián random sugároz konkrét cél nélkül, és aki azt fogja az tud rá válaszolni (walkie-talkie-szerű)? Olyan szerintem nincs, mert a telefon többnyire Bluetooth-os és Wifi-s, illetve mobilhálózatos vezeték nélküli kapcsolatra képes csak, ami leszűkíti az elérhető vezeték nélküli kapcsolódási módokat.
Hát, ha tippelhetnék azokat a drónokat nem is Android op. rendszerrel látják el. Bár nem tudom, nem igazán vagyok képben ezekkel a drónokkal ilyen mélységben.
Visszatérve, ahogy elnéztem a Play-ben, nem igazán van megfelelő app. Az összesnél fix eszközök vannak, tehát minimum, hogy célzott lesz az adat sugárzás. Mintha csak a beállításokban néznéd a Bluetooth-ot és az kilistázná a wifi-t/bluetooth-ot bekapcsolt eszközöket. Hogy Play-en kívül van-e bármi apk, azt nem tudom.
"Hát, ha tippelhetnék azokat a drónokat nem is Android op. rendszerrel látják el."
A drónt lehet hogy nem, de az androidra letölthető aplikáció aligha más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!