Az Ethernet nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval?
Figyelt kérdés
Az én routerem tönkrement, így ismerősömtől kaptam helyette egy másikat. Régen sokat használta, működött is, de én valahogy képtelen vagyok életet lehelni belé. A probléma a címben is említett dolog, avagy hogy az "Ethernet nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval". ipconfig /all-ban a "default gateway" után teljesen üres a táblázat.2019. ápr. 5. 15:39
1/6 Derwer válasza:
Nem oszt DHCPn IPt a router.
Reseteld le.
2/6 A kérdező kommentje:
Az megvót' párszor.
2019. ápr. 5. 19:13
3/6 anonim válasza:
Menj be az admin panelba és állíts be DHCP szervert, mert lehet, hogy alapból nem fut vagy nem azokon a lábakon, ahol kéne neki.
5/6 A kérdező kommentje:
#3 Nem tudom megnyitni.
2019. ápr. 6. 21:34
6/6 anonim válasza:
Ha megvan a router pontos típusa, akkor az interneten meg tudod keresni, hogy hol lehet belépni az admin felületre. Előfordul, hogy nincs alapból ip cím osztása és csak mac címen keresztül vagy arra az adott alhálózatra kézzel címzett géppel lehet elérni a felületet. Ezt gyártó válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!