Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt valaki aki nagyon jól...

Van itt valaki aki nagyon jól ismeri a Darkwebet?

Figyelt kérdés

Egy youtoube videót szeretnék csinálni két szemszögből:

-Az egyik a bűnözők szemszögéből mi a jó oldala a bűnözők számára amit a Darkweb nyújt

-Második szemszög pedig hatósági személyek milyen nehéz dolgokkal küzdenek hogy letartóztassák az egyes webhelyek látogatóit és üzemeltetőit.

Köszönöm szépen hogy elolvastad.

2019. márc. 30. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ehhez a Hálózatokat kell ismerned, hogy ilyet csinálj. Ha esetleg informatikára mész egyetemre akkor tudni fogod. Ilyen tudás nélkül bele se kezdj. Itt meg nem fogsz rá választ kapni. Olvass könyvet róla. Tanenbaum: Számítógépes-Hálózatok
2019. márc. 30. 17:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Tudom hogy milyen tikosításokat használ a darkweb, és az egyéb technikai információkat róla.

A benne levő dolgok (az egyes oldalak megrekintése is büncselekmény) hasznosságát szeretném bemutatni a bűnöző szemszögéből.

Szerintem elég érhetően fogalmaztam fent!

Csak plusz információ szerzésre szeretnék segítséget kérni.

2019. márc. 30. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem bűncselekmény oldalt megtekinteni csak akkor, ha 18 év alattiak szerepelnek rajta..Minden mást legális nézni.
2019. márc. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!