Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jelölt be?

Miért jelölt be?

Figyelt kérdés
Ha jól értelmezem, akkor egy indonéz csaj jelölt be Facebook-on. Majdnem 3000 ismerőse van, mind igazinak tűnik, de attól még lehet, hogy maga a profil kamu, ezt nem tudom. Nincs közös ismerősünk, és szerintem nincs is magyar ismerőse, a profilképek alapján a legtöbb ilyen csadoros ázsiai. Az indonézek között sok a mohamedán vagy muzulmán vagy mittudomén, hogy mi az. Minek jelöl be egy ilyen csaj? Vagy csak úgy gyűjti az ismerősöket? Nem tűnik annyira kamu profilnak, mert az idővonalán elég aktív, és azt én úgy látom, ahogy akárki láthatja, nem csak az ismerősei. Tehát valószínűleg ennél is aktívabb szokott lenni, vagyis nem hinném, hogy kamu profil lenne. De minek jelöl be? Nem igazolom vissza, mert semmi értelme. Menjek el Indonéziába egy numerára? Nem lenne rossz. De most komolyan...

2019. márc. 30. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

"Menjek el Indonéziába egy numerára?"

Legalább elveszítenéd végre a szűzességed.

2019. márc. 30. 00:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg egyébként a neve is ilyen kínai betűkkel van írva, miközben Indonéziában latin írásrendszert használnak. Szóval lehet, hogy kínai. A nyavalya tudja.
2019. márc. 30. 00:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első! Normális választ vártam. Egy ilyen válasz után arra gondolok, hogy neked lenne mit elveszítened, de ne menjünk bele.
2019. márc. 30. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez normális válasz volt. Aki ilyen fa.szságon gondolkodik, az tuti, hogy még szűz!
2019. márc. 30. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezeket a jelöléseket általában vagy vírus okozza, vagy egy illegális szervezet de ilyenkor nemcsak egy, hanem általában heti 3-4 ismeretlen távol-keleti jelölésed is lehet, általában nem csúnya lányok profilképeivel. Az ilyesmi a klasszikus csalásokra épül, megtetszik az áldozatnak a leányzó képe, aztán bűnbandák ilyen-olyan indokkal lehúzhatják pénzzel, ennek a lánynak kiadva magukat. Tehát be ne dőljetek mert megszívjátok.
2019. márc. 30. 03:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem is bejelolt egy indonéz csaj. Vissza jelöltem.

2 éve házasok vagyunk. :)

2019. márc. 30. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!