Segítség! A többi lent. Ha nemvagyok hacker megvalósíthatom?
figyelj, nekem egy időben kb hetente törögették az emailemet, msn-emet és a nevemben mindenféle disznó emaileket küldtek ismerősöknek, és aztán magyarázkodhattam, meg hasonlók
szal nem nagy dolog feltörni, erre állítólag speckó kódtörő programok vannak, annyira nem is kell érteni hozzá
de tudod ezt egyetlen egy dologgal védheted ki, hogy
1, minél nehezebb jelszót csinálsz (kisbetű, nagybetű, szám, különleges karakterek, és minél hosszabb legyen)
2, elég sűrűn változtatod
ennyi, mást nem tudsz tenni
ma 06:08
Miféle 20 ezer Ft? Ez nem lopás, hanem Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény. (Btk. 300/C. §.)
látom hogy ez egy régebbi kérdés, csak találtam egy olyan mondatrészt ami nagyon megfogot,, ( a kérdésre is válaszolokÁ) "szal nem nagy dolog feltörni," ez az, ami nagyon megfogott. igen, tényleg léteznek keyloggerek, kódvisszafejtő programok, de igen nehéz rájukbukkanni, és elég valószinű, hogy hiába fizetős, akkor is rossz, használhatatlan lessz. igen erős gépednek kell hozzá lenned, hogy visszafejstse a kódot.. esetleg el is szálhat a gép.
feltörni nem olyan kis dolog. mármint ilyen keylogger nélkül. én nem crackerkedek, csak "kipróbáltam magamat" ismeretlen felhasználókon, több módot is kipróbáltam a jelszavuk megfejtéséhez, volt ami bevált, volt ami nem.. persze azonnal, vissza is adtam neki a felhasználóját . nem olyan egyszerű, saját erődböl megszerezni másnak a jelszavát, persze nem is lehetetlen.
a kérdésre a válasz: igen , meg lehet valószítani, bár nem könnyen ha nemtudod az emailcímet stb adatot, lépj kapcsolatba a myvip csapattal, mondj el nekik minden adatot a felhasználóddal kapcsolatban (a régi jelszavaidat, emailcímedet stb ) és ők törölni fogják,
csinálsz egy új felhasználót és kész.
a kódjaid : olyan emberek, akiknek szükségükl van a kódjaidra több féle képpen is megpróbálhatják megszerezni a kódodat, egyget leírok neked. a keylogger program használatával. ezzel a programmal az abc + speciális karakterek + számok segítségével több miliárd kódot kipróbál, hogy megszerezhesse akódodat.
ezek ellen a legegyszerűbb védekezés : ilyen kódokat próbálj megadni pl : VLhj19456L$ persze oylat ami megjegyezhető, minnél több speciálís harakterből ál, annál több ídő feltörni . akár milyen nagy rendszergépen próbálkozik az meber, ilyen 20-30 karakteres kódokat esetleg több hétig, hónapig, akár évekig is próbálhgathat a rendszer. pár nap alatt megunják általába
kivéve ha valami nagy rendszert akarnak feltörni, bár az megint egy más tészta, soka nem mennek a keyloggerekkel (:
remélem a továbbiakban valamit segíteni tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!