Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Több követő elérése Twitchen,...

Több követő elérése Twitchen, de hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azért írom ezt a szöveget mert már több hete napi szinten van stream, de mégsem jönnek a nézők/követők.Sok mindent kipróbáltam már Pl:Hirdettem magam Facebookon is.

Tippeket szeretnék kérni, jöhet akármi.

Gyűlölködők kíméljenek légyszíves.

2019. márc. 25. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Kis mérföldköveknél nyereményjátékok.
2019. márc. 25. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom hogy gyűlölködő vagyok, de talán olyan tartalmat kéne gyártani, ami érdekli az emberek többségét, és olyan színvonalon, hogy ha véletlenül odatévednek, bekövessenek, hogy legközelebb is megtaláljanak.

Én legalábbis mindig ezért követek valakit, nem nyereményjátékért, facebook hirdetésért.

2019. márc. 28. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:

2: Jó, ez tudod mikor működött? Mikor új volt a Twitch. Azóta két lehetőséged van:

1. Valakinek a hátán mászol fel, valakivel felfuttatod magadat.

2. Szétrageled az agyadat Fortniteban.

Másként már sehogy se tudsz kitörni. Lehetsz te jó játékos például, arra tojnak az emberek. Nézd meg Mumus100 és AK nézőszám különbségét.

2019. márc. 31. 16:58
 4/4 anonim válasza:

Szia barátom!Én NAGYON sok ideje csinálom ezt a Twitchet én PUBG-t

közvetítek a nézőkkel!Van egy nagyon jó tippem!Először legyen YouTube-on kb:10.000-feliratkozód aztán vissza

Twitch és többen fognak követni!(És

NE FORTNITE-OZ!!)Hanem ha nincs meg akkor vedd meg a PUBG-t azt nézni fogják!!

2019. ápr. 7. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!