Miért van az, hogy a www.beload.hu minden ismerősömnek betöltődik, nekem meg már ötödik napja nem. Se a laptopon se a pc-n. Mit csináljak? Köszi a segítséget.
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 20:57
2/9 A kérdező kommentje:
egy megás a netem
2010. júl. 3. 21:08
3/9 anonim válasza:
másik böngészőbe próbáltad?
és milyen neted van?(pontosan, szolgáltató sávszélesség)
routerbe(ha van, márpedig több gépre gondolom van) nincs letiltva az oldal vagy böngészőbe?
4/9 A kérdező kommentje:
Tisser netem van 1Mb/s
Chrome-ot használok, de próbáltam expolerben is meg maxthonon, egyiken sem jött be. Routerem nincs. Nem tudom mi lehet a baj.
2010. júl. 3. 22:00
5/9 anonim válasza:
(előző válaszoló) haver ne is csodálkozz nekem a 30 mb-s nettel is szarakszik néha de ez normális hisz 90 ezer tag van flash animáció én megértem.
6/9 A kérdező kommentje:
Na jó, de sose volt ilyen. Egyik napról a másikra nem jön be többé. Kétlem, hogy a sebesség miatt lenne.
2010. júl. 4. 12:07
7/9 anonim válasza:
Én meg esküszöm hogy amiatt van:) hidj nekem konyítok hozzá csöppet. Nekem most is kifogástalanul működik ez a funkció és senki más nem panaszkodik rá.
8/9 anonim válasza:
Ja még annyit elfelejtettem hozzáfúzni hogy boldogítsd ott egy helpdesket a kérdéssel és lőj neki egy speedtest képet (copy direkt link) innen: [link]
Majd meglátod hogy mit fog válaszolni. Írj codemastert-nek (nem én vok az):) vagy tök mind1 kinek.
9/9 A kérdező kommentje:
Okés! Köszi a válasz!
2010. júl. 4. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!