Hogyan tudom megváltoztatni az e-mail címemet?
Már több mint 10 éves gmailt használok, és szeretném áttalakítani az címem, mert ha valami hivatalos helyen kell megadnom az elég kínos.
Jelenleg az email címem "***********98.hd@gmail.com" . A hd-t szeretném kitörölni vagy áttmodosítani valahogy. Ha ezt nem lehetséges, akkor hogy tudom megoldani másképp hogy emailt tudjanak küldeni erre a címre, és ne ezt kelljen nekik elmondjam.
Nem szeretnék emailt cserélni, egy újat csinálni, mert csak ezt az egyet akarom használni.
Nem módosítható a cím, csak új fiók regisztrálásával. Ha ezt nem akarod, marad a ".hd" vége.
"Ha ezt nem lehetséges, akkor hogy tudom megoldani másképp hogy emailt tudjanak küldeni erre a címre, és ne ezt kelljen nekik elmondjam." - ennek semmi értelme, és meg sem oldható. A cím része a teljes karaktersorozat, ha abból egy betűt is elveszel, már egy másik létező vagy nem létező fiókot kapsz, de te nem fogod látni ha arra üzenetet küldenek. Egyedül a pluszjel és pont nem számít a címben, a "hd" rész a végén még ugyanúgy fog.
Kreálhatsz új fiókot, amilyet akarsz, abból átirányíthatod a leveleket.
Nekem PC-n egy korlátozott funkcionalitású program kezel több fiókot egyszerre (POP Peeper), ami jelez minden érkezőt és el is tudom olvasni, de ha írni kell, ahhoz inkább belépek webes fiókba.
Nem tudom, okostelefonra vannak-e ilyen alkalmazások, mert azzal nem foglalkozom ilyen szinten / nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!