Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak, ha felfüggeszte...

Mit csináljak, ha felfüggesztették a pinterest fiókomat?

Figyelt kérdés

Már elég régen felfüggesztették, de tudtam, hogy minden bizonnyal azért, mert nem voltam még 16. Azonban, miután elmúltam 16 és megpróbáltam belépni, még mindig nem engedte, pedig azt reméltem, hogy mivel G-mail-en meg van adva a születési dátumom, ezért újra hozzáférhetek, miután betöltötte ma 16-ot. Mit kéne tennem?

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. márc. 5. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy írsz nekik,vagy csinálsz új accountot.
2019. márc. 6. 17:20
 2/3 anonim válasza:

Régi a kérdésed, de nekem is felfüggesztették már pár hete. Variáltam az életkorommal, mert látható volt, erre letiltottak. Írtam már az ügyfélszolgálatnak vagy 3x, kulturáltan, de még nem írtak vissza.

Kedves Kérdező, végül visszakaptad a fiókodat? NEm akarok újra regisztrálni, olyan jó képeket mentettem el, kreatív munkákkal kapcsolatban.

2022. jan. 3. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, végül visszakaptam, bár volt egy adag kavarodás körülötte, mert nem jelszavasan, hanem simán google-fiókkal voltam regisztrálva, és egy ideig hiába próbáltam hozzáférni nem ment, aztán egyszer véletlenül sikerült és azóta megvan. Itt persze lehet én voltam a béna, de mikorra betöltöttem az életkort már volt egy másik fiókom, szóval annyira nem is próbálkoztam. De szerintem mindenképp jó, hogy írtál az ügyfélszolgálatosoknak, mert azt nem tudom, hogy így letiltva visszakapnád-e egyáltalán bármikor.
2023. máj. 31. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!