Ez a weboldal tényleg működik?
Egy osztálytársam akinek semmi pénz nem volt a Steam fiókján mutatott egy oldalt:
A szemem láttára megcsinálta amit az oldal kért és kapott egy 100 Euró értékű steam ajándékkártyát és amit kapott abból vásárolt is steam-en. De azért megkérdezlek titeket is hogy ez nem árverés-e ez az oldal.(UI: a Steam pénztárcája teljesen üres volt láttam a saját szememmel)
Teso, te edzel ra, vagy magadtol vagy ennyite ostoba?
Mar a Steam-et kovetkezetesen goz-nek fordito gepi forditas ki kellett volna verje a biztositekot, hogy ez minden, csak nem valosagos...
Ha ilyeneken komolyan elgondolkozol akkor tegyél fel egy kaspersky free antivírust annak elég naprakész az adatbázisa, nem engedi megnyitni adatlopásra hivatkozva.
Mellesleg borzasztó naiv vagy.
"Gőzkódok" Az ember azt gondolná hogy az aki ilyesmi oldalt csinál legalább a látszatra ad.
De nem b@zmeg,
Amúgy lehet hogy működik, de 100% hogy azok a kódok lopottak, és az sms fizetéssel akarják "tisztára mosni" a bevételt, mondjuk ha igaz amit írok akkor ez elég pazarló lenne a részükről.
Az én gépem atom-biztos, úgyhogy megpróbáltam.
Minden stimmelt egész addig, amíg SMS-t nem kellett volna küldenem egy számra!
Lejjeb az apróbetűs részben kiderült, hogy szolgáltatás-megrendelésről van szó, ami kb heti 3-4000 ft-ba kerülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!