Ogg kérdése:
Letiltott a Facebookon a Marketplace, teljesen alaptalanul, mit tudok tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Letiltották azért, mert megsertettem a kereskedelmi szabályzatot, kertem felülvizsgálatatot, amire azt a választ kaptam, hogy végleg letiltanak. Mindezt azért, mert feltöltöttem tobb olyan ruhát, ami eredeti és márkás ( pl.: Armani Jeans vagy Abercrombie), mivel használtak, így alacsonyabb áron, és ebből azt szűrték ki, hogy hamisítvány... Miközben a Marketplace ténylegesen tele van replikakkal, akkor azokat miert nem tiltja le? Mit tudok tenni, hogy visszakapjam? Koszi2019. febr. 28. 09:57
11/16 anonim válasza:
na az ilyen okosokra mint az előző kommentelő ne hallgasson senki. vissza lehet állítani, már nem tudom hogy de 1,5 éve nekem sikerült
12/16 anonim válasza:
11 hogyan?
Írd már meg,akár privi akár itt,legyél már jó fej!
13/16 anonim válasza:
Nem a jófejségen műlik :D ahogy direkt írtam is nem emlékszem nagyon régen volt, de vissza lehet. Egy teljesen más eddig számomra is ismeretlen linken jutottam el egy olyan felülethez ahol ha írtam nekik rövid időn belül vissza lett állítva. A Probléma bejelentés gomb semmit nem ért. Minden yotube videót megnéztem és kipróbáltam úgy jutottam el oda, sajnos már nem tudom melyikben volt a megoldás de ottlesz, csak utána kell járni.
15/16 anonim válasza:
Barátom, nem tudom ettől érthetőbben elmondani :D ha meglenne a videó már rég belinkeltem volna de elmondom mégegyszer, kb 1,5 éve volt, nem emlékszem. Ha kicsit utánanéznél ahelyett hogy tőlem várod a csodát már rég lenne marketplace accod :D
Ettől szájbarágósabban már nem tudom leírni "sajnos már nem tudom melyikben volt a megoldás de ottlesz, csak utána kell járni"
16/16 Bmazsi válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Hvy9DtGl2S0 Talán ez az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!