Hogyan tudom megnézni, hogy ki nézett rá az utóbbi időben a facebook profilomra? Van erre valamilyen módszer?
Figyelt kérdés
Nagyon hálás vagyok előre is aki tudja és megosztja velem :) Állítólag ami az idővonalunk mellett van kijelezve, 6-9 ismerős, tényleg igaz, hogy Ők látogatták legutóbb a profilt vagy ez csak egy mendemonda? :O2019. febr. 26. 19:21
1/2 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség, sosem volt és a jövőben sem lesz adatvédelmi okokból. Mivel maga az oldal sem méri ezt, és ki sem jelzi, így más külső programok, szolgáltatások vagy a Facebookon belüli appok nem képesek ezt megjeleníteni.
Az ismerősökkel kapcsolatos feltételezés is mende-monda, valóságalap nélkül, ahogy az oldal forráskódjából sem trükközhető ki a látogatók listája (ilyen állítás is létezik).
Bármi ami olyat ígér hogy megmutatja, vagy átverés, vagy rosszabb esetben adathalász, kártékony program aminek futtatására megpróbálnak rávenni, esetleg emelt díjas szolgáltatás előfizetésére amiért cserébe ugyanúgy nem kapsz semmit.
2/2 anonim válasza:
Akiket oldalt jelez, azt a pár embert azért dobja fel úgy tudom, mert te nézegetted a profilukat, vagy azokkal van közelebbi közös ismerősötök vagy más összefüggés, és azért jönnek elő. De nem ők néztek meg téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!