Ma valamit el nyomtam és töröltem az insta fiókom de azt mondták annak is kell pár nap míg törlődik akkor nekem hogy törlődött egyből ki?
Figyelt kérdés
Erre még van esély hogy vissza tudom kapni vagy már nincs ? vagy ilyenkor mit kell tenni ?
profilom se látszik ha be írják akikkel írtam csak azt írja nekik ki a instagram hogy instagramozó nem a nevemet .
2019. febr. 25. 17:31
1/3 anonim válasza:
A törlést általában úgy lehet felfüggeszteni, hogy visszajelentkezel a fiókba. Ha nem írták hogy X nap után törlődik, akkor viszont azonnal és helyreállíthatatlanul törölted a fiókot, főleg ha a bejelentkezési kísérlet után már azt írja, hogy nincs ilyen fiók.
2/3 anonim válasza:
Valamit elnyomtál? Hülyeség.
Istant törlés egy külön oldalon van, ahol emailt, jelszót is meg kell adni. Okot is..
Emellett rá is kérdez mégegyszer.
3/3 A kérdező kommentje:
De alapból már be kellet volna neki dobni a profilom és nem dobta be azt írta ki jelentkezek be és ugyan úgy be jelentkeztem ahogy szoktam és akkor már nem dobta ki a profilt mert fb voltam be jelentkezve ahhoz volt kötve még telefonon reggel ment fel mentem gépre és akkor írta ki hogy jelentkezek be hol ott nem értem mivel ott is egyből a profilom szokta be dobni és így meg néztem a telefonom ott is egyből azt írta ki hogy jelentkezzek be . Eléggé ideges voltam,vagyok mert csak azt használtam több mint 100k. követőm volt ott és így rossz érzés .
2019. febr. 26. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!