Miert nem mukodik rendesen a web-es skype?
Ott a titok, hogy XP-t használsz.
Elavult, támogatás nélküli rendszer, a böngészőhöz a bővítmény is ezért nem működik. Amit tehetsz, hogy letöltesz egy jó régi skype verziót ami még futott XP-n. Egyebet nem tehetsz. Ha nem megoldható, akkor viszont rendszer csere, ha gyenge hozzá a gép akkor azt is cserélni kell. Használtak 20k körül már egész használható netezős pc-t ki lehet fogni.
2019-ben NEM szabad már XP-t használni! Könyörgöm, 18 éves rendszer, amire 4 éve megszűnt a támogatás. Biztonsági frissítés nincs, a programok (böngészők, skype, stb) új verziói már nem futnak rajta, vírusok melegágya.
Miért ragaszkodsz ennyire az XP-hez?
- Gyenge a géped? Akkor vagy vegyél jobbat vagy tegyél fel egy Linuxot XFCE felülettel
- Megszoktad? Tegyél fel egy Win7-et, egy kis alakítgatással nagyon XP kinézetűvé lehet tenni.
- Lusta vagy lecserélni? Ne legyél!
Más okot nem tudok elképzelni.
"Más okot nem tudok elképzelni."
Zsé hiánya? (És ragaszkodás a Win-hez) :))
"XP-t hasznalok /amitol nem szeretnek megvalni"
Ez nem tetszett a MS marketingeseknek, mert így nem tudják újra és újra eladni. Szóval hidd el, gondoskodnak róla, hogy hagyd hátra az XP-t. Én is szerettem az XP-t, de hát a jó öreg kedvenc pizsamámat sem lehetett akármeddig foltozgatni.
JesszusMaris! Hát nyilván az oprendszer telepítése előtt lemented az adataidat, meg ha több HDD van, akkor csak azt formázod, amire az oprendszer kerül. Ezért nem lecserélni a rendszert hülyeség.
Azon kívül ha új gép, új HDD, arra ráteszed a rendszert, majd belerakod a gépbe a régi HDD-ket és vígan megvan minden adatod.
Meg pl itt van egy TransWiz nevű progtam, ami minden adatot és beállítást lement neked, majd az új gépre (a programok telepítése után) vissza tud tenni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!