Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet megakadás 5 perceknké...

Internet megakadás 5 perceknként 10-20 másodpercre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapja kezdődött ez az egész, azt tapasztaltam, hogy a set-up boxos tv képe változó időközönként egyszer csak megállt, majd csak csatornaváltás után indult el újra. Ezzel egy időben azt kezdtem tapasztalni az interneten is, hogy egyszer van net, akkor a kellő sebességgel megy, nincs is probléma, de egyszer csak megszakad és megáll 10-20 másodpercekre. T-home szolgáltatóm van, kihívtam őket, azt mondták a gond a kábellel van, áthúztak egy másik, jobb, üvegszálas kábelt. Minden probléma megszűnt, örültünk. Rá egy hónapra újra jelentkeztek ugyanezek a jelek. Eddig vártam, most újból kihívtam a szerelőt. Kijött, rakott egy elosztót a router és a switch közé, aztmondta az a baj. Azt tapasztalom, hogy a TV ténylegesen megjavult, nem akad meg, de az internet ugyanúgy rossz. Aztmondta biztos a géppel van baj, biztos vírus van rajta, de lefutttattam egy teljes vizsgálatot a számítógépen, hiba mentes. Nem titkolom, sokat számítógépezek és játszom, nekem ez a kikapcsolódás, de rendkívül dühítő, hogy mára már 5 percenként kifagy 10-20 másodpercekre minden, miközben a ping-gel semmi baj sincs. Nem csak egy játéknál jelentkezik ez, függetlenül attól, hogy böngészős, vagy klienses. Mégis mit tehetek még? Mit próbáljak meg? Vegyek másik switchet, hátha azzal van a baj? Rakjam teljesen újra a gépemet?

2019. febr. 24. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Légkábel jön? Az meg tud törni akár attól is, ha rászáll egy súlyosabb madár. Ha föld alatt jön, akkor szinte biztos, hogy a gépeddel van a baj.
2019. febr. 24. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Válts szolgáltatót! A tréhóm a legótvarabb, ami létezik Magyarországon. Lehúzás, átverés, hozzá nem értés a köbön.
2019. febr. 24. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen légi úton jön,de más szolgáltatással nincs gond. A TV is megy már rendesen,ha azzal lenne gond,akkor nem csak az internet lenne katyvaszban,nem?
2019. febr. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!