Miért van az, ha letöltök a datáról pl. egy játékot, vagy filmet, akkor mostanában, ha rányomok a letöltés indításásra, akkor bejön egy teljesen üres oldal?
Figyelt kérdés
Már 3 órája próbálok 1 kis részt letölteni,de mndig ezt csinálja,próbálkoztam,már azzal is,hogy megnyitás új oldalon,mert akkor általába beszokott jönni,vagy csak simán a letöltés indítására,de bejön egy üres oldal,és ennyi.Már annyira zavar,mert reggel kb.10-ig jól letudtam tölteni,márcsak 2 rész kéne a 7-ből,de sehogysem tudom:(,pedig már újból indítottam,kijelentkeztem a gépből,de,ezután sem jó.Lécci segítsetek!!!2008. nov. 9. 13:29
1/2 anonim válasza:
Nem szoktam tölteni datáról, de ilyen esetekben én elsőként egy másik böngészővel próbálkozok. Nem tudom mid van, de az Opera vagy Firefox böngészők jól jöhetnek alternatívának.
2/2 anonim válasza:
Szia nem nállad a hiba,mostanság eléggé gyengélkedik a data mert nagyon sokan használják.Nállam is nemjönbe sokszor vagy nagy nehezen és akkor is néha nagyon lassan tölt.Amúgy reggel meg este megy rendesen mert akkor jóval kevesebben használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!