Balaton és környékén kik szolgáltatnak gyors internetet?
Áhh szóval nő vagy :D Na egye fene, mivel úriember vagyok, segítek.
Először is kezdjük ott, hogy a pontos cím nélkül lehetetlen megmondani, hogy nálatok pont szolgáltat-e az adott szolgáltató, de azért itt van egy pár, akiket érdemes megkeresni, mert elvileg elérhetőek abban a térségben: első körben Telekom + Vidanetet akiket érdemes megkérdezni, illetve megnézni az oldalukat. UPC & Digi ahogy látom, csak műholdas csomagokat árul a környéken, illetve van még olyan szolgáltató, aki mikrohullámú nettel operál, de azok szerintem felejtősek, a mobilnet ezerszer jobb. Ja látom van a környéken Invitel is, de az sem valami acélos.
Most nézegettem a térképet és Zamárdi-Siófok határvonalánál, 8 kilométerre a parttól már eléggé kiesik. Van ott még egyáltalán házszámozás vagy már csak helyrajzi szám? Lehet, hogy ott már tényleg csak a mikrós net, vagy a mobilnet lesz elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!