Szoktak venni DVD illetve Blu-ray lejátszókat Magyarországon az emberek?
Szerintem nem nagyon. Talán a közép osztály és a afölött van pár gyűjtő, akik igen. De itt a nagy többségnek nincs ilyenekre elszórható pénze.
Én legalábbis nem nagyon látok, még lejátszókat se már házaknál. A legtöbben illegális netes stream -el néznek filmet, aki igényesebb, és jobb minőségbe akarja reklám és vírusmentesen az meg torrentezik.
" Én legalábbis nem nagyon látok, még lejátszókat se már házaknál. "
Értelmes választ adtál ezért köszi ,de ezt,hogy kell értelmeznem ? Mivel foglalkozol ? Vagy ezt mire mondod,hogy nem látsz lejátszókat házaknál ?
Nézd már meg hapsikám legyél olyan kedves,hogy mennyiért árulják ezeket. [link]
Hiába támadsz mert nem árulnák ezeket a kütyüket,hogy ha lejárt volna az idejük.
Blu-ray esetén még olyan is létezik, hogy valaki Blu-Ray filmeket ír ki lemezre. Ilyenek még vehetnek Blu-ray lejátszót is.
Egyik ismerősöm is így csinálja, ezeket gyűjti. Letölti torrenten full HD -ban, majd kiírja. Annyiban igaza van, hogy bármikor előveheti, nem kell hozzá internet se. Meg azért a sok 20-30 GB -os FHD filmeket bajos a vinyón tárolni hosszú távon.
Miért bájos winyon tárolni ? 30e Ft egy 4 teras hdd.
25 GB br lemez szlovakiabol 440 Ft
160 lemez 68e Ft.
160 lemeznek mennyi polc kell ? Asztalos mester 50e Ft.
Tehát több mint 2x annyi blu rayen tárolni és akkor szekrény is kell hozzá. A lakás árakat nem számolom mit foglal el a nappaliból
Azt keresed a lemezt pakolgatod, kinlodsz vele majd tonkremegy.
Hát van értelme ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!