Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet még venni valahol a...

Toma9999 kérdése:

Meg lehet még venni valahol a NFS Carbon, Most Wanted vagy Underground 2-t?

Figyelt kérdés
Őszíntén szólva nagyon szerettem őket régen de a torrentezés az elveim ellen szól szóval nem jöhet számításba. Eennek ellenére nagyon szeretnék nosztalgiázni kicsit. Biztos sehol nem lehet már megvenni?

2019. febr. 8. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
eBay, Vatera, stb. De arra készülj fel, hogy igen húzósak az árak, és a PC verzió eléggé ritka.
2019. febr. 8. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Carbon nekem megvan eredetiben.

Ha érdekel írj privátban.

2019. febr. 8. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Online boltra gondoltam sajnos :/ Egy lemezzel nem sokra mennék mivel már 6 éve nem használok optikai meghajtót.
2019. febr. 8. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:

én is kerestem de se steamen se originen nem találtam

pedig jó játék

2019. febr. 8. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Na és mi lenne ha én letorrenezném neked, de azt mondanám, hogy eredeti és adnál 2k t? :D
2019. febr. 8. 16:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát hogyne xD totally megéri
2019. febr. 8. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:
De jót nevettem szóval kaptál egy like-ot rá :D
2019. febr. 8. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
online boltban szinte biztosan nincs, ha originen nincs akkor sehol sem. ami azt illeti nekem erdeti lemezen van szóval mondhatni megérte megvenni anno. amugy már lemezt se nagyon kapni, akinek meg van az többnyire nem igen adná el (én sem) mert már gyüjtői darabnak számít.
2021. aug. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!