Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tehetnék a rendszeres...

Mit tehetnék a rendszeres kapcsolatbontás ellen a mobilnetemen?

Figyelt kérdés

Pannon Internetünk van (abba ne menjünk bele hogy elégedett vagyok e vele... de sajnos más netem nem lehet), és egyre gyakrabban fordul elő (főleg ilyenkor, éjfél után), hogy megszakad a kapcsolat, vagy ha nem, akkor is 0-ra meg le a fel és letöltés is

ha szétkapcsolom aztán kapcsolódnék újra, 619-es hibát ír ki (nem tudott kapcsolódni a távoli számítógéphez, ezért a port le lett zárva)

egyre többet kell tökölnöm, mire végre nem írja ki (újratelepítések, újraindítások, USB kihúzása, bedugása, stb.)

egyszer félek, hogy végképp nem fogok tudni fellépni, és ezt nem akarom

mitől van ez a hiba és mit tehetnék ellene?

2010. júl. 1. 00:49
 1/8 anonim válasza:
osztozom a bánatodon :'( szörnyű mit művelnek e téren a pannonnál(vagyis telenornál) -.-' már néha azon gondolkozom hogy izomból nekib@szom a falnak...:@ de sajnos nem tudom mi lehet a baja ilyenkor...és már felse hívom a infovonalat vagy mit,mert úgyis azt mondják h húzzam ki,töröljem le,stb...múltkor például felhívtam őket h mivan,miért nem megy a net,erre közli h gáz van a szerverrel,este 9ig csinálják..ezt délután 4kor mondja...minek fizetjük ha nem működik?????:O
2010. júl. 1. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a windows lezárta a portot, ne csinálj semmit, csak jelentkezz ki, majd be. Utána működni fog.
2010. júl. 1. 01:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kis térerő miatt nem ment rendesen a pani! Vettem egy 3 méteres usb hosszabbitót, kitettem vele a modemet, azóta elég jól műxik! Pedig először én is őket szidtam
2010. júl. 1. 06:58
 4/8 A kérdező kommentje:

01:42 köszi, megpróbálom majd

előző: nekem nem modemem van, hanem egy ilyen USB-re csatlakozó vacak :D (bocsánat, nem vagyok otthon informatika témában)

2010. júl. 1. 14:12
 5/8 anonim válasza:
az a kis "vacak" a modem :D vagyis én úgy tudom:D de am akármivel próbálkoztam,kiraktam az ablakba,ki-be jelentkezek,ki-be kapcsolom a gépet,volt h kétszer egymás után letöröltem,és csak utánna működött...első voltam:D
2010. júl. 2. 00:56
 6/8 A kérdező kommentje:

perpillanat működik

ez jó pont :D remélem fog is

2010. júl. 2. 01:12
 7/8 A kérdező kommentje:
nem igaz, már megint ezt csinálta :( 20 percig sz@rakodtam vele, mire működik, ki-bejelentkezés se működött :( mit csináljak?????
2010. júl. 6. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
semmit nem tudsz tenni, alapból az van, hogy a hanghivások előnyt élveznek a GPRS adatforgalommal szembe! Ha terhelt a rendszer, egyszerűen megszakad a net! Én nem is idegesitem magam, a nagyobb fájlokat hetente egyszer egy netkávézóbol töltöm le :( Azért próbálj meg beszélni a panis ügyintézővel és reklamálj
2010. júl. 6. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!