Facebook probléma. Szerintetek mit csináljak?
Sziasztok!
Anyukám elhunyt, és szeretném eltávolítani a fiókját facebookról. (Sajnos a bejelentkezési adatait nem tudom, ezért én nem tudok belépni a facebookjába, hogy letöröljem.) Találtam egy olyat facebookon, hogy be lehet jelenteni egy elhunyt családtag halálát és akkor ők letörlik a fiókot. Ez szép és jó, meg is tettem, kaptam is az e-mailt, hogy készen van. Viszont pár órával később megjelent a fiók újra. Írtam nekik megint, ugyanez. Legalább 20-szor eljátszották már ezt velem és kezdek ideges lenni. Írom nekik az e-maileket, de nem válaszolnak. Mit tudnék tenni, hova írjak szerintetek, hogy megoldódjon a probléma és válaszoljanak is nekem? Esetleg valahogyan meg tudom szerezni a fiókhoz tartozó jelszót? (az e-mailt tudom) Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!