Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az öcsém állandóan töltöget...

Az öcsém állandóan töltöget le ncore-ról, ilyenkor semmi net sincs, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Ezért fogy el a mobil netem mindig...
2019. febr. 5. 19:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Letagadja, higy nem tölt le semmit...

Olyankor is megy neki, amikor nincs itthin, meg főleg éjszakánként, mert állítólag 5 torrentet lehet letöltenie egy hónapban, és ha túllépi fel kell tölteni valamut, ezért megy éjj-nappal az alkalmazás, net meg nincs...

2019. febr. 6. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Vacak egy vezetékes net lehet az, nálunk néha 3 gépen is megy a torrent mégis van net minden gépen és egyéb kütyün is (telefonok, tablet). Az utolsó mondatod pedig nagyfokú hozzánemértésről tanúskodik, nem hinném, hogy bárhol is megszabják mennyit lehet letölteni. Inkább arról lehet szó, hogy a seed miatt megy éjjel is a gépe, de az nem feltétlenül jelent adatforgalmat, ami megfogná az internet sebességét.
2019. febr. 6. 18:25
 13/14 A kérdező kommentje:

Milyen hozzánemértés? Nekem is van ncorom, havi 5 tprrent a limit.

Utána menni kell a programnak, bár én sosem értem el a limitet.

Nagy sebességű és gyirs netünk van. Nekünk is lemegy egy okostéve, 3 laptop, egy vezetésgép, plusz 2-4 telefon, egy tablet, egyszerre, hogy gyors a net.

Ha megy a torrentje, akkor voszont az veszi igénybe az egész hálózatot.

Tényleg van limit,meg ezt sem én találom ki.

2019. febr. 6. 18:28
 14/14 CspCsj ***** válasza:
Akkor írd meg a router pontos modellszámát és az alapján megnézem lehetséges-e, illetve pontosan hogyan lehet a korlátozást beállítani.
2019. febr. 6. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!