Melyik a legjobb böngésző Windows XP-re?
Bocsi, ha már valaki egyszer ezt kiírta, csak arra lennék kíváncsi, hogy Windows XP alatt melyik böngésző fut a legjobban, fagyás, akadás nélkül?
Köszönöm előre is!
egyik sem.
tegyél fel windows 7-et.
Nem csak windows 7-ből áll a világ.És nem mindenkinek van meg ahhoz a gépe,mert nem keveset eszik a kicsike..
Opera ha gyorsat akarsz,mozilla fagyos az tény,és nem is a leggyorsabb,chromen sűrű a plugin le állás (fagyás) és nem is gyorsabb az se..
Egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor fagyott le a róka a két év alatt,amíg xp-n használtam.
Egy giga rammal felszerelt, 1,6 Ghz-es dual procis notimon egyébként tökéletesen fut a seven.
Igy igaz nem mindenkinek van nagy gépe a 7esre.. (1gb ram meg dual proci meg a többi dolog.. )
Chrome is sokat eszik,sok kis chrome.exe-böl áll csak meg kell nézni mennyit fogyaszt!
Opera is eszik de tényleg az a leggyorsabb:)
256 MB RAM, egymagos, 2,66 Ghz proci.
Ezen szerintem nem menne olyan jól a Windows 7. xD
Asszem kipróbálom az Opreát, köszönöm a válaszokat!
Ezen tényleg nem menne.Nem is akartalak rábeszélni csak offoltam,bocsi.Valaki felvetette arra reagáltam.
Az opera gépigénye valóban csekélyebb,és tényleg kiváló böngésző,de én azért megversenyeztetném a helyedben a rókával.Mégpedig ezért:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!