Hogyan tudnám blokkolni az összes oldalt, illetve csak pár általam kiválasztott oldalt megjeleníteni?
Millió módszer próbáltam már és egy sem működik igazán, a blokkolni való oldalak száma túl sok, nem is tudnám az összeset beírni, viszont fordítva már igen.
Próbáltam a DNS címet változtatni/proxy-t használni, hogy semmi se menjen, sikerült, utána beírtam azokat a címeket amire ez ne legyen érvényes, behozza az oldalakat, de azok használhatatlanok, HTML-ben mutassa őket, illetve youtube-on nem tölti be egyáltalán a videókat, más oldalakon képeket se, színeket se- semmit.
Az a gond, hogy az adott oldalak nemcsak a saját tartalmaikra építkeznek, hanem más oldalak tartalmaira is (pl. a facebook-on a képek az fbcdn.net oldalon vannak).
Én nem igazán tartom ezt lehetségesnek.
Azokat megoldja a bővítmény, az ilyen román illetve magyar no-name szexoldalakat nem blokkolja, jó párat feketelistáztam (amit ugye láttam, hogy meg tudott látogatni), de mégis kapott kiskaput... Én meg megelőzni szeretném, nem utólag az egészet lekapcsolni, mert újak jönnek mennek, ennek sosem lenne vége..
Illetve az is idegesít, hogy egy géphez nem értő felnőtt ember így kijátszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!