Teszveszen tegnap lejárt egy aukcióm, a vevő meggondolta magát. Meghiúsult adásvételt hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék negatívat vagy semlegest adni sem és kapni sem, elrontaná a 100%-os értékelésemet. Viszont jutalékot sem szeretnék fizetni a semmire, elvégre nem én gondoltam meg magam, hanem a vevő. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Próbáltam a teszvesz segédben megkeresni, de egyelőre nem találom és mindjárt felkelt a babám, nem lesz időm keresgélni. Köszi a segítséget.!!
2010. jún. 30. 10:19
1/1 anonim válasza:
Márpedig kénytelen leszel negatívot adni, és úgy emlékszem, lehet megjegyzést is fűzni hozzá, ott leírod, hogy miért tetted. Én is néztem régebben az ilyeneket, és általában szerepelt, hogy a vevő megnyert aukció után meggondolta magát. Ez nem téged minősít szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!