Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért árulnak mindenhol...

Miért árulnak mindenhol Airpod-ot 0. 01 dollárért?

Figyelt kérdés
Néhány nappal ezelőtt vettem észre, hogy facebookon és instagramon is különböző hirdetőktől lehet rendelni airpod készüléket, ami igazából nem olcsó az eredeti árán. Eredetileg ingyen, vagy nagyon olcsó áron hirdették, de láttam ilyen 20 dolláros ajánlatokat is. Azzal tisztában vagyok, hogy a szállítási költségért kell fizetni, de ez hogy éri meg nekik? Egyébként láttam hasonló cikkeket is, például 250 dolláros gitárt a postaköltség mellett ingyen ehetett rendelni. Valaki megmagyarázná, hogy mi ez az egész? Ha rendelnék én is valamit az biztonságos?

2019. jan. 23. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hallottad már azt a kifejezést valaha, hogy átverés?
2019. jan. 23. 11:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondanám, hogyha egy kalózoldalon bukkantam volna rá a hirdetésekre, de ez nem ugyanaz. Maga a Facebook és instagram adta be nekem hirdetésként. Ebben az esetben butaság lenne azt gondolni, hogy a legnépszerűbb alkalmazások vernének át engem hivatalosan
2019. jan. 23. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Más szóval szponzorált tartalom
2019. jan. 23. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól még kamu. De ha képtelen vagy felfogni, hajrá vegyél egy tucattal...
2019. jan. 23. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Csakhogy nem Apple Airpodként árulják, csak simán Airpod. Hamisítvány, az eredeti termékre hasonlító, de minőségben olcsó, gagyi. Ugyanaz, mintha ebayről veszel 500 forintért egyet ingyen szállítással, csak ezek a cuccot adják ingyen, a szállítás meg 500 forint. Ugyanaz a matek, csak a sok buta így azt hiszi hogy ingyen veszi, csak a szállítást kell kifizetni.
2019. jan. 23. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyanitt IPhone 6 45Ft, Ford Mondeot pedig 1Forintért!!! hirdetnek.

[link]

[link]

2019. jan. 23. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
hirdetés...te csinálsz egy random oldalat akár facebook-ra, akár instagram-ra, majd kirakod te is a posztot, és fizetsz a hirdetésért...máris meg van jelenítve...nagy kaland. :D
2019. jan. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!