Telekom által hirdetett Gyorsító Opcióról mi a véleményetek?
Kerestem hasonszőrű kérdéseket itt fent, de ahogy láttam nem igazán sikerült értelmes választ adni, véleményt formálni róla.
Ezért gondoltam, hátha az idő múlásával több ember is kiróbálta, vagy használja a mindennapokban a régebbi kérdések óta.
Napi limit 5GB, Havi szinten 100GB a limit. Ügyintéző mondta.
Ugye ez értendő torrent, stb-re, hogy utána visszalassítják az eredeti sávszéledre. De kérdem Én, ha pl (tudom rossz minőség), de ha beépülő bővítményekkel szedek le videókat, akkor is várható a lassítás, vagy csak szimplán köztudott fájlcserélő oldalak esetében?
Szia!
Minden esetben várható lassítás, ha a napi adatot eléred. Valójában úgy működik, kapsz egy erre alkalmas modemroutert, amibe kerül egy sim kártya és a vezetékes interneted mobil adatforgalommal egészíti ki, ami 4g-n keresztül megy.
Ha esetleg megmondod mennyit bir a vonalad megmondom, hogy érdemes e előfizetni rá, mert van hogy csak akkor kapcsol be a mobil resze, ha a vezetékes resze belassul vagy terheled ( online film, stream, torrent egyszerre stb)
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Igazából speedtest alapján 11,70mbit/s átlagban, tehát tényleges letöltésem általában 1,3mb/s, de ez a plafon.
Kicserélték a routert!
Tapasztalható a változás! Nem is kicsit!
Igaz ingadozik, de rosszabbik esetben is minimum 3-szorosa lett a letöltési sebesség, míg átlagban, s általában 5-szöröse! :)
Tehát MEGÉRTE!
Annyi ami gázos mondjuk, hogy idióta napi limit van...5Gb, Havi pedig 100Gb!
Ezt az egyet tartom nagy idiótaságnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!