A Google Térkép miért nem működik? Miért nem tudom megnézni a műholdas felvételeket?
Figyelt kérdés
Csak sima térkép funkciója van. Az utcákra nem lehet ráközelíteni.2019. jan. 21. 12:20
1/1 exelant válasza:
Most nekem is épp ez a problémám idén augusztus 26. óta. Épp azon gondolkodtam, hogy felteszem ugyanezt a kérdést, hátha tud valaki választ adni erre a problémára, de mondom előbb megnézem, másnak volt e /van e ilyen problémája, hogy ne legyen a kérdés duplázva. Megvan a kérdés, te is feltetted ugyanezt, de január vége óta választ nem kaptál rá, ezek szerint senki nem tud érdemleges választ adni ebben a témában, nekem is felesleges ezzel itt foglalkoznom. Sajnálom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!