Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Asztali számtógépet meg lehet...

Asztali számtógépet meg lehet wifis-re csinálni?

Figyelt kérdés

Az asztali számítógépemet szeretném megcsinálni úgy, hogy az internetet ne keljen kábelozni mint a laptopoknál.

Azért szeretném így megoldani mert ahova szeretném a másik asztali gépet ott elég körülményes lenne elvinni oda a netkábelt.

2019. jan. 18. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az összes számtech boltba lehet kapni ilyen eszközt.

Bedugod, telepíted és meg is vagy, nem kell kábelezni semmit. Olyan lesz utána mint egy laptop.

2019. jan. 18. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
2019. jan. 18. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Még azt szeretném kérdezni, hogy külső, vagy belsőt kell vegyek? Illetve mi a különbség a kettő között?

2019. jan. 18. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem pl ilyen van az egyik gépemnél, ilyet mindenhol tartanak, itt persze kicsit drágább. Már több mint 5 éve megvan, jól veszi a jelet vastag falakon keresztül is. Én ezt tudnám neked is ajánlani. Lehet vannak ennél jobbak is, de nekem a boltba ezt ajánlották régebben és teljesen meg vagyok vele elégedve.

2019. jan. 18. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Külsőt könnyebb beszerelni. Az csak olyan, mint egy pendrive. A belsőt azt egy PCI-e slot-ba kell behelyezni (mint pl a videókártyákat), de annak is kilóg az antennája.
2019. jan. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!