Szinkronizálás kikapcsolása után miért őrzi a Chrome a könyvjelzőimet?
Szeretném, ha telefonról továbbra is elérhetném a könyvjelzőimet, de a munkahelyi asztali gépen be kellett jelentkeznem a G-mail fiókomba, és most minden ott virít amit valaha elmentettem.
Ha egyesével kitörlök az asztali gépen minden könyvjelzőmappát, úgy hogy a gépen ki vagyok jelentkezve a Chromeból/G-mailból, akkor telefonon megmaradnak? Ha az nem működne, mit javasoltok?
Köszönöm szépen!
Így tudod a Chromeot reinstall nélkül biztosan alapheyzetre visszaállítani:
Alaphelyzetbe állításnál is kiírta hogy a könyvjelzők maradnak, mindenestre tettem vele egy próbát, tényleg ott van még minden.
Azért ment mindkettőtöknek a zöld kéz, köszönöm hogy próbáltatok segíteni, még bújom a netet, mit lehetne kezdeni a dologgal :)
Megvaan! :D ha esetleg valaki hasonló problémával küzd:
Asztali gépen a jobb felső sarokban a profilképre kattintva egy felugró ablak megjelent, és a képnél jobb felső sarokban három egymás alatti pontocskára kattintva a fiók eltávolításával sikerült eltüntetni mindent.
U.i: ha bárhogy ki lehet kerülni hogy munkahelyen jelentkezzetek be, akármilyen fontos valami, inkább oldjátok meg másképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!