Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mert nem kapom meg a leveleket...

Pibadi17 kérdése:

Mert nem kapom meg a leveleket uplayről?

Figyelt kérdés

Haverommal megvettük egy ideje az R6-ot, en g-mailra csináltam anno az uplay fiokom es a steam fiokom is,haverom meg citromailre. Hát en megtudtam csinálni a 2 lépcsős azonositást mivel a játék egyik feléhez ugye az kell (Ranked) és az isteneksem tudjuk megcsinálni neki ugyanis nem kap e mailt az uplaytől, a gond gondolom a citromaillal van,de még e-mail cimet sem tudunk neki változtatni mivel ahoz is küldenek egy megerősítő e-mailt. Aki tud vagy esetleg hasonló problémája volt az irja mar le mit csinált!! Előre is köszönjük!Mielőtt megkerdeznétek az uplayrol semmilyen email nem jön neki se 2 lépcsős kód se semmi.

Köszönöm a válaszokat

#citromail #Uplay #2 lépcsős azonositas
2019. jan. 14. 05:49
 1/2 anonim ***** válasza:

A magyar e-mail szolgáltatókat a legtöbb cég spamnek veszi, (véleményem szerint teljes joggal), és ilyen címre nem válaszolnak. De ha jól értem, regisztrálni még tudott Uplayre, csak azóta nem jön tőlük semmi?

Próbálja meg az ubisoft.com oldalon megváltoztatni a jelszavát, ne a Uplay kliensben! Jobb felső sarok, Login, majd Account Management.

2019. jan. 14. 12:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igen még tudott regisztrálni azzal nem is volt baj,de most ugye kellene a kétlépcsős azonosítás és elvileg rámegyünk kiírja,hogy elküldtünk egy email a megerősítéshez és nem történik semmi,de sajnos még emali címet sem tudunk változtatni mert arra is emailt küld :(
2019. jan. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!