Az lenne a problémám hogy újraraktam a gépet win 7 el, és nem csatlakozik automatikusan a net. Mert eddig win 10 volt bedugtam a net kábelt és csatlakozott. Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom hogy hogy kell hálózatot hozzáadni vagyis nem tudom mit kell abba a részbe írni hogy:
Felhasználónév:
Jelszó:
Ezek a szerződésben vannak vagy hol?
Válaszokat előre is köszönöm.
2019. jan. 12. 21:37
1/3 anonim válasza:
Tóbb infó kell... Van e router, és ki a szolgáltató
2/3 anonim válasza:
Nézd meg az alaplapod típusát, menj fel a gyártó honlapjára, keresd meg az alaplap adatlapját, töltsd le a win7-hez megfelelő hálókártya- és egyéb drivereket, telepítsd fel! Ha Win10-zel ment, akkor jó eséllyel annyi a baj, hogy nincs fent a hálókártya driver.
3/3 A kérdező kommentje:
Már sikerült köszönöm a második volt a baj
2019. jan. 14. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!