Torrentezésnél vannak gondjaim. Letöltés tökéletes, na a feltöltés az csak pár kib/sec digi net 1000-es. Esetleg vmit nem állítottam be az egyik routeren?
Ha gond lenne, a letöltéssel is lenne.
Feltölteni csak akkor tudsz, ha van kinek, és rád is kapcsolódik, amit nem te határozol meg, hanem a kliensek egymás között. Ha tudsz feltölteni, nincs hiba nálad. A feltöltés sebessége és feltöltött adatmennyiség pedig peerfüggő.
Ugye a második router nem a WAN portáján van hozzá kötve az elsőhöz?
Ha igen, akkor dupla NAT van ami nem szép jó.
(LAN portokon kell összekötni őket de konfigurálni kell a második routert: DHCPt kikapcsolni és adni neki egy menedzsment címet ami az első router subnetjében van, de nincs benne a DHCP scopeban)
Így van bekötve :
az elsődleges routerből érkező kábelt a második router LAN portjába kapcsoljuk, majd ennél a routernél tiltsuk le a DHCP IP címkiosztást, a WLAN beállításainál pedig pontosan ugyanazokat adjuk meg, amit az első routernél. Valahonnan szedtem azt az infót e szerint csináltam a wi-fi tökéletes is.
Lehet én írtam máshol. ;)
Akkor, vagy nem aktív a kapcsolatod vagyis nem működik az UPnP port fordítás, vagy egyszerűen ilyen a Seeder/Leecher arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!