Ma felmentem darkwebre és aszt irta avast hogy rejtett kém programot találtunk mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 11:40
3/35 A kérdező kommentje:
ha ujra telepitem ?
2019. jan. 2. 12:02
4/35 anonim válasza:
Na igen a darkweb veszélyei rögtön ezzel kezdődnek. A gépedet szépen átvizsgálják és minden adatot levesznek róla ami nekik hasznos lehet. Az Avast nem feltétlen tudja blokkolni ezeket a kém programokat így a legjobb megoldás ha a HDD-t vagy SSD-t teljesen leformázod.
5/35 A kérdező kommentje:
Ha nincs be kapcsolva le tudják szedni adatokat?
2019. jan. 2. 13:23
6/35 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy darkwebre eleve óvatosan megyünk fel.
Minimum a legbiztonságosabb beállításokat alkalmazzuk:
* [link]
de a legjobb ha egy, a napi használatban használatos operációs rendszertől elszeparált rendszeren keresztül:
* [link]
akár CD-ről/DVD-ről/USB-s meghajtóról indított Live rendszerként, akár virtuális rendszerbe telepítve érjük el.
És nem szabad elfelejteni a biztonsági alapvetéseket:
* mindig tartsuk frissen az operációs rendszerünket, böngészőnket, antivírus szoftverünket
* ésszel kattintsunk linkekre, kellő odafigyeléssel töltsünk le dolgokat
* ne adjunk meg személyes adatokat, a darkweben pláne ne kezdjünk el aktívan közreműködni
7/35 A kérdező kommentje:
Bank kártya adatot ugye nem veszik le?
2019. jan. 2. 13:50
8/35 anonim válasza:
Hermetikusan zárd le a lakásod és értesítsd mielőbb a rendőrséget! Nem vagy biztonságba öcsi, ez nem gyerekjáték.
9/35 A kérdező kommentje:
mér ? :D
2019. jan. 4. 21:35
10/35 A kérdező kommentje:
NEM FOGOM ÉRTESITENI A RENDŐRSÁGET NEM VAGYOK EGY BOLOND
2019. jan. 4. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!