"MSN"-ben szeretnék egy képet hangulatjelnek, de mikor beállítom akkor nagyon kicsiként jelenik meg és nem tudom miért? Valaki el tudná magyarázni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 17:31
1/4 anonim válasza:
Gondolom ez egy nagyobb méretű kép mint a rendes MSN hangulatjelei és ezért lekicsinyíti a képet. Ha emlékeim nem csalnak akkor az MSN képei 16 x 16-osak.
2/4 A kérdező kommentje:
De vannak olyanok, amiket mások is küldenek és el tudod menteni meg minden, és jóval nagyobbak. Én is hasonló méretűt szeretnék...
|
|
|
Kb ilyen magasat. :o
2010. jún. 29. 10:21
3/4 anonim válasza:
Mert azok gif formátumba vannak nem?
4/4 A kérdező kommentje:
Akármilyen formátumban rakok be neki képet (amit felismer), mindig ugyanakkora méretet ad. Régen úgy emlékszem olvastam valami olyat, hogy valami gif szerkesztővel kell fixre megadni méretet vagy mi, de én nem tudom.
2010. júl. 2. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!