Hogyan váltok vezeték nélküliről vezetékes internetre?
Gondolom router-hez csatlakozol.
Router beállítófelületét eléred?
Ha nem éred el, akkor a helyi IP címet állítsd át automatikusra.
https://www.youtube.com/watch?v=Axwrc6raHno
Ha így sem jó, akkor talán a kábellel van gond, vagy speciális beállítás szükséges.
Mi a router modellszáma?
Bocs, hogy nem írtam korábban, de fáradt voltam és elaludtam.
Mégegyszer - mi a router modellszáma? (alján vagy a papírdobozán rajta van)
Mivel minden router beállítása más, így tudni kellene melyikkel dolgozunk.
Ha a Wireless (wifi) üzemmódot átkapcsoltad Wired (kábel) módba, akkor csak kábelen keresztül tudsz már belépni és visszakapcsolni.
Egyébként a router beállításaihoz a kábellel csatlakoztatott gépeden keresztül jutottál el, vagy telefonnal/tablettel léptél be?
A WLAN beállításoknál "Wireless RF Mode" beállítással lehet bekapcsolni (Enabled) vagy kikapcsolni (Disabled) a wifi-t.
Disabled-nél csak kábelen csatlakozva lehet elérni a beállítófelületet.
Ha nem megy, akkor érdemes felhívni az ügyfélszolgálatot, hátha ők is tudnak állítgatni távolról a routeren, - illetve megmondják hogy pontosan mit csinálj.
Végső esetben marad a hátulján a RESET gomb.
Ekkor valószínűleg el fogja felejteni az internetkapcsolathoz szükséges felhasználónevet és jelszót (username-password) szóval ezeket vagy az előfizetés papírjairól tudod meg, vagy az ügyfélszolgálat mondja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!