Miért omlik össze állandóan a Shockwave-em?
Figyelt kérdés
Facebookon mikor pókerezek, egyfolytában összeomlik a shockwave pluginom.
A legfrissebb verzió van fenn(11.5-ös) de ennek ellenére sem működik.
Van itthon egy másik gépem, sokkal régibb, mint ez, azon is shockwave 11.5-ös van + Adobe Active X és ott hibátlanul működik.
Mi lehet a baj?
2010. jún. 28. 16:28
1/5 anonim válasza:
Mozilla Firefox a böngésződ? Akkor nézd meg az Eszközök/Kiegészítők/Bővitmények között: Kell lennie Shockwave Flash pluginnak 10.1 és Shockvawe for Directornak (11.5). Ha rossz, cseréld le ez utóbbit az Addonsról. [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Chrome-ot szeretem használni :D
De van Mozillám is, akkor megnézem annál amit mondtál:)
2010. jún. 28. 17:17
3/5 anonim válasza:
Chrome-t is használhatod, de akkor importáld bele a Firefox-ot. Így kell: Csavarkulcs alatt, Beállítások, Személyes adatok, Adatok importálása egy másik böngészőből. Az enyém így van beállítva. (Firefox-Chrome hibrid).
5/5 anonim válasza:
Két napja jelezte az Adobe, hogy le kell cserélni a Shockvawe 11.5-öt még újabbra.Töröltem a régit a Programok hozzáférhetősége és alapértelmezéseiből és letöltöttem az újat. Betelepült a Firefox-ba. De ha van NoScripted, azt ki kell előtte kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!