Msn-en mentettem egy hangulatjelet de nem tudom hogyan kell törölni:S Tudtok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
Az egyik hangulatjelemet :D-nek mentettem de nem tetszik így amikor :D írok az a hangulatjel jön elő amit mentettem és nem az ami alapból van.Szeretném kitörölni azt a jelet de nem tudom mivel ahol a hangulatjelek vannak ott az a jel jön ki amelyik alapból rajta van az msnen:S
Remélem értitek amit mondok,segítségeteket előre is köszi..
2010. jún. 28. 14:22
1/3 anonim válasza:
hangulatjelek - összes megjelenítése - levétel a menüről vagy eltávolítás...
ha nem meg akkor meg újratelepítés kb 5 másodperc...
Letölt - 27mb kicsomagolod, telepíted 1-2-3 enter és windows live név alatt ott lesz a start menübe...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,de más megoldás nincs?:S
2010. jún. 28. 16:23
3/3 anonim válasza:
Távoli kapcsolattal megnézem neked azt a hangulatjelet... ha ennyire fontos neked...írj privát e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!