Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internetes játékokat...

Milyen internetes játékokat ajánlanátok egy 3,5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amivel elvan és ingyenes,de az sem lenne baj,ha kicsit oktató jellegű lenne,de elsősorban az a lényeg,hogy ellegyen vele.Szereti az autós,motoros játékokat,de nem nagyon tud még velük fordulni,ezért talán valami egyszerűbb,de mégis szórakoztató játék kellene.

2010. jún. 28. 09:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
77%
semmilyet. 3,5 éves gyerek ne gépezzen, hiába oktató.
2010. jún. 28. 09:58
 2/17 anonim válasza:
69%
3,5 éves gyerek ne a gép előtt üljön, hanem legyen levegőn, társaságban, illetve foglalkozzon vele a szülő, az is lehet oktató jellegű.
2010. jún. 28. 10:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
esetleg ilyen netes színezőket, azokat öcsém is nagyon szereti, bár ő már kicsit idősebb, 5 éves, de régebben is játszott vele. azt nem tudom 3,5 évesen egyáltalán képes-e a gyerek megtanulni kezelni a gépet.
2010. jún. 28. 10:16
 4/17 anonim válasza:
69%

www.jetzspielen.de

vannak aranyos játékok:-D

[link]

pl. ez:-)

remélem tetszeni fog neki:-)))

2010. jún. 28. 10:17
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
3,5 éves gyerek a gép előtt? Ez normális dolog lenne manapság? Szerintem nem. Az is durva, hogy ezt a saját szülei találják ki.
2010. jún. 28. 10:19
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Inkább foglalkozni kellene a gyerekkel nem pedig a gép elé ültetni!
2010. jún. 28. 10:22
 7/17 anonim válasza:
55%

SEMMILYET!!!!!!

Egy 3,5 éves gyereknek semmi keresnivalója a számítógép előtt! Se azért, hogy ellegyen (kvázi ne zavarjon téged), se azért, hogy oktatva legyen.

Egy 3,5 éves gyereknek arra van szüksége, hogy rajzoljon, fessen, gyurmázzon, babázzon/autózzon, építsen, homokozzon, hintázzon, szaladgáljon, motorozzon, királylány/királyfi legyen, mesét HALLGASSON tőled, beszélgessen veled.....hosszasan lehetne még sorolni.

Ezekkel a tevékenységekkel sokáig "elvan", és rengeteget fejlődik tőle!

2010. jún. 28. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

A 3,5 éves gyerekeddel NEKED kellene foglalkozni, nem pedig berakni a számítógép elé, hogy ne legyen láb alatt.

Aztán meg 10 év múlva csodálkozol, hogy nincsenek barátai és minden idejét a szobájában tölti.

2010. jún. 28. 10:45
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként, meg ha ennyire nem akarod, hogy láb alatt legyen, vegyél neki egy csomag Legót, meg építőkockákat. Ilyen idős koromban nagyon szerettem ilyesmikkel játszani.
2010. jún. 28. 10:47
 10/17 A kérdező kommentje:
eggyébként a nővére vagyok xD És nem azért kell,hogy ne legyen láb alatt és amiket felsoroltatok azokat is csinálom vele,de néha mégis szeretne és ha néha odaül sztem nincs vele baj.Valami rokontól hallottam,hogy ismert olyan 2 éves gyereket,aki egyfolytában ott ült és már jobban értett a géphez mint a szülei,és úgy szokott bilire,hogy azt mondták neki,hogy addig nem gépezhet ameddig nem megy el a biliig,ha hívja a természet,és egy nap alatt megtanult bilibe pisilni,kakilni!Na az a beteges,az,hogy egy kicsit bevezetődik a XXI.századba azzal,hogy hetente kétszer odaül fél órára az még szerintem elfogadható!Főleg most mikor rossz idő van,a szüleim dolgoznak és egyszerűen már nem bírok mit kitalálni!Tehát elmondanám mégegyszer:ő NEM GÉPFÜGGŐ!!!csak néha használja!És a nap 10 órájában tolja a Thomast a földön és játszunk,beszélgetünk,és ha az időjárás is nekünk kedvez,még az udvaron is egész nap kint vagyunk!
2010. jún. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!