A 2018-as YouTube Rewind hogy hogy ennyire rossz fogadtatásban részesült?
Nekem nem sokat mondanak a benne lévő szereplők (Max Ninja,de az Ő nevét is csak hírekből ismerem),megnéztem egyszer,semleges volt.
Viszont nem értem a 13 millió dislike-ot. 2018 nem Fortnite-ról,K-Pop-ról,meg ilyesmikről szólt? Tehát akkor jól összefoglalja az évet,nem?
Utálni valamit is ugyanolyan trend, rengeteg dislike csak abból jött össze hogy felkapott lett az, hogy mennyire nem szeretik, és vakon nyomják rá a dislike-ot is, mert ez egy közösségi élmény.
A másik része az, hogy a Fortnite meg K-pop is szubkultúr témák, a teljes közösségre levetítve kevesebben szeretik mint utálják, és az is főleg a sosem szeretett 8-14 éves korosztály terméke. Lassan ők alakítják a trendeket, és sok videós is feléjük nyit egyre inkább, és megy le a színvonal a gyerekek agyi szintjére, mert ők fogják a jövő nézettségét hozni, és már most lemennek kutyába értük a videósok, csak hogy meglegyen a nézettség és pénz. Itt viszont lehetősége van a többségnek is leszavazni ezt a kisebbséget.
Azért mert a K-Pop egy rakás sz***rral egyenlő....
A Fortnite al nincs bajom, bár nem játszom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!