Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A járókelő.hu milyen, érdemes...

A járókelő.hu milyen, érdemes ott bejelenteni a problémákat, tényleg megoldják őket?

Figyelt kérdés
erről van szó-> [link]
2018. dec. 17. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem több olyan ügy is megoldódott amit beküldtem, utcai szemetesekkel, kátyúkkal vagy szeméttel kapcsolatban, de ez nagyban függ attól hogy az adott önkormányzat mennyire hajlandó tenni bármit is.

szóval mindenképp megéri megpróbálni, én azt mondanám az én esetemben a siker aránya mondjuk 70%

2018. dec. 17. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Én be szoktam mindent jelenteni.

Ők továbbítják az illetékeseknek, akik vagy megoldják az adott problémát, vagy valami béna szöveggel lekoptatnak.

2018. dec. 17. 18:28
 3/3 anonim válasza:

ha valami béna szöveggel lekoptatnak akkor én 2-3 hónappal később újra bejelentem, nekem 5 perc az életemből de volt már hogy több bejelentés után végre hajlandóak voltak valóban kezdeni is valamit az üggyel...

2018. dec. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!