Mennyi "adatot fogyaszthat" a netes Tv?
Figyelt kérdés
Van 2 Tv Box amibe a Routerből mennek a vezetékek ugye...s arról van a tv műsor.
Csak nemtudom a tv nézés mennyit vehet a netből le?
A szolgáltatónál úgymond korlátlan a net de valójában 300 Gb van a csomagban. Azt mondták azt majdnem lehetetlen lefogyasztani.
Tegyem hozzá a net is otthon erről van.
2018. dec. 16. 10:35
1/12 anonim válasza:
A tévézés nem fogyaszt netet. Csak ha arról is böngészel vagy alkalmazást használsz.
2/12 anonim válasza:
"Semennyit", mert külön sávszélen megy, ami teljesen különálló az internet sebességedtől.
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyjából értem meg nem is amit írtok nekem. A szolgáltató általi netről megy a tv a számítógép na és a mobilok is wifin amikor otthon vagyunk.
2018. dec. 16. 11:07
4/12 A kérdező kommentje:
A net Dsl
2018. dec. 16. 11:10
5/12 anonim válasza:
Mit nem értesz?? Minden a te netedről megy csak a tévé nem ha adást nézel!
6/12 A kérdező kommentje:
A tv is onnan megy ugyanus ha nincs net akkor tv sem.
2018. dec. 16. 13:55
7/12 anonim válasza:
Akkor sem a te neted fogy. Eleve két különböző kábelen jön az adás és a net is.
8/12 A kérdező kommentje:
Éppen nem!Nálunk volt a klasszikus tv antenna amit ugye most már nemlehet használni.
A falat nemakartuk kifúratni, stb így maradt a kuki tv amelyhez kell net.
Na ugye net az van csak kellett a kuki tvtől box 2drb. Ebbe a 2boxba vezettem be a routerből kábelokat. Így van a tv ben adás.
De nemtudom mennyit fogyaszt azért kérdezem.
2018. dec. 16. 15:16
9/12 anonim válasza:
Ha arról menne a tévé akkor hamar elfogyna a havi 300GB.
10/12 A kérdező kommentje:
Arról megy mondom vagyis írom.
Köszönöm!
2018. dec. 16. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!