Milyen internetet lehetne rákötni laptopomra?
Figyelt kérdés
Mielőtt jól földbe döngölnétek:60 éves leszek, nem igazán értek a témához.
Van egy kis boltom.Kaptam a gyerekeimtől egy laptopot.De a boltba valamilyen internet kellene hogy tudjam használni.E-mail küldés,stb.
A bolt egy lakótelepi garázsban van.
Aki tudja, konkrétan írja le, hogy lesz itt nekem internetem, mit csináljak?Valami olcsó megoldás kellene, mert napi szinten 2-3 órát ha használnám itt a boltban.Otthon van internet lehetőségem.
Nagyon köszönöm.
2018. dec. 16. 07:53
1/2 P.O.C. válasza:
- Fizess elő mobilnetre, vagy..
- Köttess be oda is vezetékes netet, illetve..
- ha a van ott olyan lakó a környéken, akit jól ismersz, és be tudod fogni a Wi-Fi -jét. Egyezz meg vele, talán oda adja a jelszót egy jelképes összegért havonta..
2/2 P.O.C. válasza:
Illetve ott van még a Telekom Wi-Fi Fon vagy a UPC Wi-Free szolgáltatások. Ha ezen szoláltatók egyiknél vagy, kérheted ezt. Persze csak akkor, ha befogók a jelek a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!