Fettel kérdése:
Ha prioritást akarok állítani egy alkalmazásra akkor honnan tudhatom meg hogy melyik portokat használja?
Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 14:59
2/4 A kérdező kommentje:
A router Beállításokon belül a port triggeren belül lehet ezt beállítani és vannak előre meg adott alkalmazások de ha egy olyan alkalmazást akarok beállítani akkor annak az alkalmazásnak hogyan tudom megnézni hogy melyik portokat használja?
2018. dec. 15. 21:30
3/4 anonim válasza:
Indíts el egy paranccsort és másold be: netstat -a -b
PowerShellből: Get-Process -Id (Get-NetTCPConnection -LocalPort portNumber).OwningProcess
De az Erőforrásfigyelőben a Hálózat alatt is találsz olyan oszlopot, ahol kiírja a portot.
De mivel egy program több portot is használhat egyidejűleg vagy egymástól különböző időpontokban, ezért sokszor egyszerűbb rákeresni a neten.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de azért kérdeztem meg mivel informatikusnak tanulók és gondoltam megkérdezem
2018. dec. 16. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!