Miért nem tudok teljes képernyős nézetre váltani az indavideón?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A problémám az, hogy mikor a gépemen videót akarok nézni a indán akkor elindul ugye rendes ablakmérettel, de hiába kattintok a teljes képernyőre nem reagál rá semmit. Ugyanakkor a videóra sem tudok jobb gombbal kattintani.
Előzetesen annyi történt emlékeim szerint, hogy felmentem zenét vágni az mp3 cutter-re és ott az oldal kérte, hogy engedélyezzem a flash player-t de ennyi.
Tudja valaki mi lehet a baj és hogyan orvosolható?
2018. dec. 14. 16:33
1/2 anonim válasza:
Ugy 5 napja kezdődött és ez már nem az első kérdés ebben a témában. Egyébként nekem se működik. A baj az központi, és remélem, hogy dolgoznak az orvoslásán.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ így már nyugodt vagyok! Ment a zöld ;)
2018. dec. 16. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!