Miért akadozik a youtube Chrome-ban amikor másik lapon vagyok vagy másik ablakban?
A gépem nem egy erőmű, de gyengének se mondanám:
i5-8400
8Gb ram
1050TI Gpu
Minden driver friss, minden a helyén van.
Szeretek úgy netezni/dolgozni, hogy közben zenét hallgatok a youtube-on. De ha átváltok a chrome-on belül másik lapra vagy átváltok másik ablakra, akkor elkezd szaggatni a hang. Firefoxnál nem csinálja, de chrome-ra váltottam, mert a firefox nagyon gagyi lett.
Van erre valami megoldás?
Csak keresgéltem, és hirtelen a következőket találtam:
Ha sok addon (extension) van rétéve, akkor próbálj letiltani közülük, hátha az egyik túl sok erőforrást zabál.
A flash player verziót is ellenőrizd (ha azzal megy a YT).
De azt is kipróbálhatod, hogy ha html5 módan fut, akkor átállítod flash playerre.
Köszönöm a választ, de ezek elég régi cikkek. Én is keresgéltem közben, és azt tudtam meg, hogy a Chrome már alapból blokkolja a flash-t. A beállításoknál 2 lehetőség van: 1.Tiltja a flash tartalmakat; 2;Rékérdez(ezt a beállítást használom jelenleg)
De a youtube nem kérdez rá, alapból a html5 lejátszót használja. Körülnézek a youtube beállítások közt, hátha...
Csak tipp:
Google: How To Enable Adobe Flash Player For Chrome Browser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!