Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mirt lövei le az új Acer...

Mirt lövei le az új Acer laptop a router-t?

Figyelt kérdés

Tulajdonosa lettem egy új Acer laptopnak, a problémám, hogy minden egyes indításkor lelövi a routeremet (wifit) (tp link wr841n), de annyira, hogy csak reset-el jön rendbe. Mivel ezidáig a router hibátlanul kiszolgált két laptopot, 2 iphone-t (néha 4-et), egy Chromecast 2-őt, így az új laptop-on kezdtem el keresni a problémát.

Amit eddig csináltam: a router nem 5ghz ready, így az illesztőprogi beállításainál visszavettem 2.4 ghz-re, a roaming értéket is a legalacsonyabbra állítottam. Magát a hálózatot nyíltról magánra állítottam. A legújabb firmware-ek vannak fenn mindenből. De semmi. Ugyanúgy lelövi a wifi-t.

Ami érdekes, hogy van egy repeater-em, amit beállítottam a tp link-re, annál nem csinálja, de az csak g-s, tehát nem adja le a teljes sávszélességet (gúglin is rákerestem a problémára és kb ott is az volt az egyetlen valós megoldás, hogy állítsam át N-ről G-re a routert) és ez nem lenne hosszútávú megoldás.

Nem vagyok síkhülye a háózatokat illetően, de ez már meghaladja az én tudásomat, így segítséget kérnék.

2018. dec. 14. 08:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!